Sivut

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Enkeltenkakku


Meidän perheen kestosuosikki juhlissa. Todella helppotekoinen.


n.300g digestivekeksejä

75g voita

Täyte:

4-5dl mustaherukoita (paseerasin siivilän läpi soseutetut marjat)
300g tuorejuustoa
3dl tomusokeria
2tl vanilijasokeria
2dl kermaa
2dl valmista kinuskikastiketta
0.5dl mustaherukka mehua
7 liivatelehteä
Päälle vielä noin 1 dl kinuskikastiketta


1. Sulata voi ja murusta keksit.
2. Vuoraa vuoanpohja ja reunat ohuesti keksivoiseoksella.
3. Vaahdota kerma vaahdoksi.
4. Sekoita keskenään tuorejuusto, marjasose, tomusokeri, vaniljasokeri ja kinuskikastike.
5. Nostele kerma varoen tuorejuuston sekaan.
6. Pehmennä liivatteet kylmässä vedessä ja sulata ne mustaherukkamehussa.
7. Anna liivateseoksen hiukan jäähtyä ja kaada ohuena norona täytteen sekaan kokoajan sekoittaen.
8. Kaada täyte vuokaan ja laita kakku jääkaappiin hyytymään. (Parhain jos saa hyytyä seuraavaan päivään).
9. Irrota varovaisesti paletin avulla kakun reunoja, aseta tarjoilualusta kakkuvuoan päälle ja kumoa kakku lautaselle, irrota vuoka varoen.
10. Kaada päälle noin 1dl kinuskikastiketta.






1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...