keskiviikko 1. elokuuta 2012

Hei ja Tervetuloa

Kuten kaikki tiedättekin miten vuodatus.netin kanssa kävi, joten täytyy jatkaa blogin pitoa näillä sivuilla. Kovasti on näiden sivujen kanssa opettelua. Jonkun verran lisäilin jo seurattavia blogeja sivupalkkiin, mutta muuten tämän blogin pito on vielä minulle täysi mysteeri :). Noh, pikku hiljaa. Vuodesta 2007 asti tosiaankin kerkesin pitää blogiani vuodatuksessa, ja nyt sitten tuli aika kerätä kimpsut ja kampsut ja muuttaa tänne, haistelemaan uusia tuulia :). Tervetulleeksi toivotan niin uudet kuin vanhatkin lukijani.

12 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin, puhtaalta pöydältä on hyvä aloittaa! : ) Itse yritän vielä toistaiseksi sinnitellä Vuodatuksen puolella, vaikka hirmuinen homma on remontoida blogi entiseen uskoon...

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa blogspottiin... Itselläni ei ole kokemusta muusta, sillä aloitin muinoin omani heti täällä. Kyllä ne toiminnot sulle siitä pian valkenee eli tsemppiä. Mukavaa, että kuitenkin jatkat bloggailua.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa bloggeriin! =) Kiva et jaksat jatkaa vielä bloggaamista. Kyselehän rohkeasti, jos tulee ongelmia tämän blogspotin kanssa ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Canelia, Anu ja Kakkumonsteri <3 kiitos :)!. Kakkumonsteri, laitan korvan taakse ja tuun kyselemään heti kun tarve vaatii :D

  VastaaPoista
 5. Onnea nyt uuden blogin kanssa. Mie siirryin kans tänne bloggeriin. Ko oppis vielä käyttään. Mutta käyhän kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa bloggeriin! Itse perustin kesäkuussa kakkublogin ja ajatus oli tehdä se vuodatukseen, mutta päädyinkin bloggeriin. Tämä on tosi selkeä, kun oppii käyttämään. Tosin ei ole hirveästi kokemusta muustakaan =)

  VastaaPoista
 7. Laskurisi on huijaavaa mallia, se laskee jokaisen sivunvaihdon ja jutun katselun uudeksi kävijäksi.;) Minä sain nyt 10 uutta kävijää tällä käynnillä blogiisi, vaikka olen vain yksi.

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia anonyymi ilmoituksestasi. Olen korjannut nyt tuon laskurin. ja poistanut lukijoiden ylimääräiset käynnit.

  VastaaPoista
 9. Vastavierailulla Taijan pakarista ;). Ihan tuttu bloggaaja sinä olitkin, olen sivuillasi vieraillut aiemminkin monta kertaa! Kyllä vesi herahtaa kielelle herkkujasi katsellessa!

  VastaaPoista
 10. Kiva kun tulit sieki tänne blogspotin puoelle :) ...Mietiskelen taas mitä hyvää tekis ja sulta pitää aina vakoilla! Onko sulla mitään erikoishyvää - ja helppoa lasagnereseptiä? :)

  VastaaPoista
 11. Kiva kun tulit sieki tänne blogspotin puoelle :) ...Mietiskelen taas mitä hyvää tekis ja sulta pitää aina vakoilla! Onko sulla mitään erikoishyvää - ja helppoa lasagnereseptiä? :)

  VastaaPoista
 12. No moikka Mirka!! :) Ei mulla ole sen kummempia lasagnereseptejä, teen meille lasagnen aina sillä valmispaketilla missä on makaronit ja se maustepussi samassa paketissa, joskus kauan aikaa tein lasagnen iiihan alusta asti, olihan se hyvää :D mutta järkyttävän työlästä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...