Sivut

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Maailman paras pannukakku

Olen kokeillut monia pannukakku reseptejä ja osa on todellakin mennyt pannukakuiksi, en tiedä onko silloin ollut vika tekijässä vai taikinassa ?!?! Ja tietenkin myös siitä riippuu mitä pannukakulta haetaan, tykkään itse ettei pannukakku ole valtavan paksu ja, että siihen nousee mahdollisimman paljon ilmakuplia.



Tässä ohje jolla olen nyt pari kertaa peräkkäin onnistunut, joten tätä voisi jo sanoa onnistuneeksi reseptiksi :)), joten seuraavan kerran jos en tällä ohjeella onnistu niin sitten vika on tekijässä ;) Ohje on valion sivuilta .

http://www.valio.fi/reseptit/pannukakku-1/

4 kannamunaa
1ltr maitoa
5½ dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
1rkl sokeria
1dl oivariinia (käytin sulatettua voita)


1.Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito.
2. Vatkaa kuivat aineet joukkoon ja lisää viimeiseksi voisula.
3. Anna taikinan turvota n.30minuuttia.
4. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille, ja paista 225 asteessa noin 20minuuttia, tai kunnes pannukakku on kypsää ja saanut kauniin värin.


 


 


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...