keskiviikko 1. elokuuta 2012

Paholaisen piirakka

 Pohja: 

Marianne crush-rouhetta

5dl vehnäjauhoja
4 3/4dl hienoasokeria
1tl leivinjauhetta
1tl soodaa
2tl vaniljasokeria
1tl suolaa
1dl kaakaojauhetta (tummaa leivontakaakaota)
50g sulaa voita
2 ½dl vettä
3 kananmunaa


Kuorrutus:

70g sulaa voita
4rkl maitoa
1rkl vaniljasokeria
n.5dl tomusokeria


Uuni 200 astetta n.20minuuttia


Näin valmistat pohjan:


1.Vuoraa pelti leivinpaperilla ja ripottele paperin päälle mariannecrush-rouhetta.
2. Sekoita keskenään vehnäjauho, sokeri, leivinjauhe, sooda, vaniljasokeri, suola ja kaakaojauhe, lisää kuiviin aineisiin ensin sula voi ja vesi, vatkaa taikinaa 2 minuuttia.
3. Lisää sen jälkeen kananmunat yksitellen ja vatkaa taas 2 minuuttia.
4. Kaada valmis taikina pellille mariannecrush-rouheen päälle. Paista 200 asteessa n .20 minuuttia.


Kun pohja on valmis annna sen jäähtyä ja tee kuorrute näin:


1. Sekoita sulaan voihin maito ja vaniljasokeri. Lisää tomusokeria vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen kunnes kuorrute on tarpeeksi paksua.
2. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle ja ripottele päälle mariannecrushia ja halutessasi myös nonparelleja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...