maanantai 20. elokuuta 2012

Tunnustus

Sain tällaisen tunnustuksen kattipaakarilta http://kattipaakari.blogspot.fi/ :), tuuuuhannet kiitokset, tämä lämmitti suuresti mieltäni :). Normaalisti en ole jakanut näitä eteenpäin, mutta nyt teen poikkeuksen niin ihana tämä tunnustus mielestäni on :)
Tunnustuksen säännöt:


1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.

2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.

3. Kopioi post it - lappu ja liitä se blogiisi.

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it - lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Tämän tunnustuksen jaan eteenpäin seuraaville blogeille,

1. Kelleppäs muulle kuin Kirsin keittiölle, jota olen seurannut blogin alkuajoista asti, ja monta ruokalajiketta on tullut maistettuakin :), ihana raikas blogi, tykkään kovasti!

2. Toinen takuuvarma blogi on Makunautintoja Mimmin keittiöstä, joka on ihastuttanut jo vuodesta 2007. Eli samana vuonna ollaa aloitettu ja alusta asti olen seurannut.

3. Kolmas ihana blogi on Makeaa hyvää blogi, josta olen useamman kerran käynyt reseptejä lainaamassa. :)

4. Sitten tunnustus menee Mian keittiölle, jonka blogi ja kirjoitukset on mukavia rempseitä, ja Mian keittiössä on aina yhtä kiva piipahtaa.. :)

5. Viidennen muttei vähäisimmän tunnustuksen saa Rakkaudesta Ruokaan blogi, ja mitä tästä voisi sitten sanoa, ihana blogi täynnä ihania ruokia.


Olisihan näitä tunnustuksen ansaitsevia blogeja enemmänkin. Ja tarpeeksi hienoja sanoja en osaa näistä blogeista sanoa, niin hienoja ovat itsekukainenkin :). Paras on kun vierailet itse näissä blogeissa, niin huomaat mitä tarkoitan :).


Arvonta-aikaa on vielä jäljellä...käyhän osallistumassa.. pääset arvontaan tästä!5 kommenttia:

 1. Onnea hienon tunnustuksen johdosta!

  VastaaPoista
 2. Onnea sinulle tunnustuksen johdosta.

  Kaunis kiitos sinulle Juhlatar mieltälämmittävästä tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi. Minähän toki tämän vastaanotan ja laitan varmaankin eteenpäinkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 4. WAU! Ihanaa kiitos. Mä vaan oon niin huono jakaa näitä...
  T: mia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...