tiistai 7. elokuuta 2012

Vanilja-mangohyydykekakku


Pohja :

½ pkt Digestive-keksejä murustettuna
n. 50 g voita

1. Murskaa keksit muruiksi.
2. Sekoita keksimurun sekaan sulatettu voi.
3. Taputtele keksimuru-voiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
4. Nosta jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa että valmistat täytteet.


Täyte 1. Mangotäyte.

1prk Flora vispi
2 prk Semperin mangososetta
tomusokeria maun mukaan
5 liivatelehteä
loraus vettä

1. Vaahdota flora vispi.
2. Sekoita vispin sekaan mangosose ja tomusokeri.
3. Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä ja sulata ne sitten kuumassa vesitilkassa.
4. Lisää sulatettu liivateseos ohuena norona täytteen joukkoon ja sekoita hyvin sekaisin.
5. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle.
6. Nosta vuoka jääkaappiin odottelemaan päälimmäistä täytettä.

Täyte 2. Vaniljatäyte

1prk flora vanilla vaahtoutuva vaniljakastike
2-3rkl vaniljakreemijauhetta
1prk vaniljanmakuista rahkaa
5 liivatelehteä
loraus vettä

1. Vaahdota ensiksi vaniljakastike vaahdoksi.
2. Lisää sekaan vaniljakreemijauhe ja vaniljan makuinen rahka.
3. Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä ja sulata ne vesitilkkaan.
4. Kaada sulaneet liivatteet täytteen joukkoon ohuena norona kokoajan sekoittaen.
5. Kaada täyte päälimmäiseksi vuokaan ja nosta kakku jääkaappiin hyytymään.
6. Anna kakku hyytyy jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli.
7. Irrota kakun reunat paletilla vuoan reunoista, ja nosta vuoan irtoreunus pois.

3 kommenttia:

  1. Kaunis hyydykekakku ja vanilja-mango on kiva makuyhdistelmä!

    VastaaPoista
  2. Näyttää herkulliselta! ja olen samaa mieltä aiemman kommentoijan kanssa, vanilja-mango kuullostaa ihanalta ja raikkaalta! :)

    VastaaPoista
  3. Aah, uskoakseni täydellinen makuyhdistelmä. =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...