lauantai 29. syyskuuta 2012

Valmistujaisjuhlat

Tässäpä valmistujaisjuhlieni tarjoiluja :), kiitos kaikille vieraille seurasta ja ihanista lahjoista :)
Makeana tarjottavana oli täytekakkua ja mimmi mutikaisen keittiöstä löydetyllä reseptillä tehtyä Valkoista unelmapiirakkaa . Lisäksi tarjolla oli erinlaisia kaupan keksejä sekä karkkeja. Suolasta puolta edustivat Kana-pastasalaatti, poro-ja lihatäytteisiä rieskarullia, juustonaksupalleroita, nakkipiiloja, porohyrriä, patonkia sekä leipäjuustoa. Juomapuolelta löytyi limsaa, mehua ja kahvia :D.
 Linkit tarjoiluihin (tulevat myöhemmin)
Kana-pasta-salaatti
Poro-ja liharieskarullat
Porohyrrät
Nakkipiilot
Juhlien täytekakku
Valkoinen unelmapiirakka

5 kommenttia:

 1. herkulliset tarjoilut =P Onnittelut<3

  VastaaPoista
 2. Hei, liityin tänne lukijaksi. Olin seurannut näitä sun juttuja tuolla vuodatuksen puolella. Olen blogannut vuodatukseen kauan, mutta nyt mietin myös, että vaihdanko bloggeriin. Siellä on nyt työnalla www.madeinkoti.blogspot.com
  ihan vain muutama juttu vasta tehtynä. Laitoin systerille myös linkin tänne, kun sinulla on niin upeita reseptejä täällä.

  VastaaPoista
 3. Onnea onnea onnea valmistumisesi johdosta!!
  Ihania herkkuja pöytä täynnä, ahmin niitä näin kuvien välityksellä ;)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut täältäkin! :-) Tarjoilut näyttävät herkuilta! Tykästyin tuohon täytekakun koristeluun, kiekurat ovat hauskan näköisiä :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...