torstai 4. lokakuuta 2012

Dr. Oetkerin tuotteita

 Tässä lisää Dr. Oetkerin tuotteita. Puhun kyllä täydellisesti näiden puolesta, niin käteviä nämä ovat käyttää leipomisessa, ja maistuvat hyviltä ja mikä parasta näyttävät näteiltä :).

Kuvissa on seuraavanlaiset tuotteet:

Dr.Oetkerin Suklaanmakuinen kakkumousse, joka sopii erinomaisesti kakkujen ja leivonnaisten täyttämiseen ja kuorruttamiseen ja esimerkiksi kääretortun täytteeksi. Valmiin kakkumoussen rakenne on tukeva ja kuohkea. Kakkumousse on helppo valmistaa. Vaahdotat vain pussin sisällön 2.5dl kylmään maitoon, ja mousse on valmis.
Täyteläisemmän moussen saat vaahdottamalla pussin sisältö 2dl kylmää maitoa, vaahdottamalla 1.5dl kermaa ja lisäämällä sen valmiiseen mousseen.
Laktoosittomaan maitoon tehtynä mousse on vähälaktoositon.

Dr. Oetkerin liivatelehdet 10kpl. Tämä tuote ei paljon esittelyjä kaipaa. Erilaisten hyytelöiden ja hyydykkeiden valmistamiseen.Dr. Oetkerin suklaasydämet. Suklaasydämet sopivat leivonnaisten, kakkujen ja jälkiruokien koristeluun. Pakkaus sisältää 48 tummaasuklaasydäntä ja 24 valkosuklaasydänkuviota.
Dr.Oetkerin suklaalehdet. Suklaalehdet sopivat leivonnaisten, kakkujen ja jälkiruokien koristeluun. Pakkaussisältää 24 tummasuklaa lehteä ja 12 valkosuklaa lehtikuviota. 
Dr.Oetkerin Vaniljatanko. Vaniljatanko on arvokas, luonnon oma mauste. Siinä on erityisen hyvä maku ja tuoksu.Dr.Oetkerin Sitruuna-aromi, leivontaan ja jälkiruokiin sopiva aromi, joka tuo raikkaan tuoksun ja maun ilman sitruunan kirpeyttä ja happamuutta. Makeiden leivonnaisten lisäksi voit maustaa sillä kalaruokia.

Dr. Oetkerin Punainen elintarvikeväri, monikäyttöinen väri, jolla värjäät massoja ja kuorrutteita haluamasi sävyiseksi.                             Dr.Oetkerin koristerakeet.Laatu on paras resepti!
1 kommentti:

  1. Dr Oetkerilla on kyllä todella upea valikoima leivontatuotteita! Ja uusia tulee =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...