maanantai 19. marraskuuta 2012

Nakkipiilot

Tein näitä omiin valmistujaisjuhliini. Uudelleen näitä tein kummityttöjeni syntymäpäiville.
Hyviä olivat edelleen. :) Tein nämä hieman eri tavalla kuin ekalla kerralla, ja mielestäni näistä tulikin nätimpiä nyt toisella kerralla.



Sen huomasin, että kannattaa tehdä nakkipiilot kuorettomista nakeista, varsinkin jos pakastat ne ennen tarjoilua, sillä kuorelliset nakit nuutuvat pakastettaessa. Ei se makuun vaikuta, mutta ulkonäköön juu.

Ensimmäiset nakkipiilot (http://juhlatar.blogspot.fi/2012/10/nakkipiilot.html) tein erilailla kuin nämä toiset. Nimittäin nyt leikkasin torttutaikinan kolmion mallisiin osiin ja nakit käärin niin että käärimisen aloitin kolmin leveältä reunalta. Ennen paistoa laitoin vielä hammastikut jokaisen piilon keskelle, jolloin yksikään piiloista ei mennyt hävikkiin, vaan pysyivät nätteinä kiinni paiston ajan. Näissä välissä pelkkä ketsuppi, mutta sinappikin sopisi hyvin :)




3 kommenttia:

  1. Onnea valmistuneelle :)
    Hienoja nakkipiiloja!

    VastaaPoista
  2. Näitä täytyy kokeilla! Kiitos ideasta! :)

    VastaaPoista
  3. Olen myös joakus tehnyt vastaavia ja miesväkeni varsinkin tykkäsi niistä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...