Sivut

maanantai 17. joulukuuta 2012

Postia Royal-suklaalta


Sain sähköpostilla viestiä olisinko halukas saamaan Royalilta suklaata maistettavaksi :). Siihen ei tarvinnut kahdesti miettiä ;). Royal on tuttu suklaa minulle jo lapsuudesta. Ihanan erilainen ja maukas suklaa. Tykkään.

Postin mukana tuli kolmea eri Royal suklaata. Punaista, sinistä ja vihreää.

Leafin sivuilta löysin seuraavanlaisen tekstin, joka kertoo hyvin tästä suklaasta:

"Royal on perinteikäs, pitkän historian omaava ylellinen suklaatuotemerkki, jota kuluttaja arvostaa herkullisena nautintona. Samettisen pehmeä Royal täyssuklaapatukka on korkealuokkaisen suklaanystävän valinta. Royal-patukat ovat erityisesti naisten mieleen ja ne tarjoavat hetken itsensä hemmotteluun.

Makuvaihtoehtoja on valittavana kolme: punainen maitosuklaa, vihreä pähkinäsuklaa ja sininen tumma suklaa. Sininen Royal on hienostuneen makuista miedohkoa tummaa suklaata."


Suklaiden mukana tuli myös ihana Jouluinen Royal kääretortun ohje, jonka on tehnyt Royal Chef Vesa Parviainen. Kääretortun maku on Royal-suklaan myötä samettisen pehmeä ja karamellinen. Royalin tummasta suklaasta tehtävä kuorrutus täydentää kokonaisuutta ja tuo tuhdin suklaisen lisän tähän juhlavaan jälkiruokaan.

Ja jotta mahdollisimman moni pääsisi tätä herkkua kokeilemaan tulee ohjetta tässä, olkaapas hyvä :).
 
Torttupohja:
4 kananmunaa
1.5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
½dl perunajauhoja
3rkl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
 
Royal maitosuklaa-tuorejuustotäyte:
 
80g voita
3,5dl tomusokeria
3 Royal maitosuklaapatukkaa
3rkl kaakaojauhetta
120g maustamatonta tuorejuustoa
 
Suklaakuorrutus:
8 Royal-tummasuklaa patukkaa
2dl kermaa
Royal suklaapaloja ja vadelmia koristeluun
 
Vatkaa ensin munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään, siivilöi vaahtoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Levitä ohut kerros taikinaa leivinpaperille ja paista uunissa 180 asteessa n. 10 minuuttia. Kääri lämmin pohja pyyhkeen avulla rullalle ja anna jäähtyä.
 
Täyte:
 
Vaahdota huoneenlämpöinen voi tomusokerin kanssa. Lisää joukkoon sulatettu maitosuklaa, kaakaojauhe ja tuorejuusto. Vatkaa tasaiseksi ja pidä huoneen lämmössä.
 
Kuorrutus:
 
Kiehauta kerma ja kaada paloitellun Royal suklaan päälle. Anna suklaan sulaa ja sekoita tasaiseksi ja kiiltäväksi.
 
Kääretortun kokoaminen:
 
Avaa kääretorttu rulla, levitä täyte pohjalle, ja kääri rulla takaisin kääretortun muotoon. Tasoita rullan päät veitsellä ja levitä kuorrutus rullan päälle. Koristeeksi voit suklaakuorrutteeseen tehdä haarukalla hauskoja kuvioita. Tämän jälkeen voit laittaa kääretortun päälle harkon muotoisia royal suklaapaloja, herkullisia vadelmia ja lopuksi royal suklaasta raastettu suklaaraastetta

Tuhannet kiitokset Royalille suklaasta ja ohjeesta :)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...