perjantai 8. helmikuuta 2013

Ystävä Rakas....

Hei, koska viimeksi lähetit ystävällesi postia?Nyt on oivallinen aika muistaa ystävääsi ihastuttavilla postissa myynnissä olevilla Ystävyyden aakkoset- postikorteilla. :)
Ne juhlistavat ystävyyden pieniä asioita : jaettuja iloja, yhteisiä paheita ja jokapäiväisiä hienoja hetkiä.Kortit voit koristaa herkullisilla, pastellisävyisiää Makeat merkit- postimerkeillä, joissa piparminttuhampainen valas ui lakritsimeressä vaahtokarkit vaanivat, puut ovat salmiakkia ja jääkarhut leikkivät pehmisjäätelön strösseleillä. Merkit on suunnitellut Aalto- yliopistosta taiteen maisteriksi valmistuva Sini Henttonen.Posti on avannut myös Ystävänpäivä- sivuston www.posti.fi/ystavanpaiva, jonka palveluilla ja ideoilla ystävien ilahduttaminen on helppoa lähellä ja kaukana.


Sivustolla voi ladata korttiin oman kuvan tai valita mietteitä ja kuvia valmiista valikoimista. Posti lähettää yksilöllisen ystävänpäiväkortin painettuna suoraan vastaanottajalle.Pieni kortti on iso ilo!!!
Ystävänpäivämuistamisen viimeinen postituspäivä on 12.2.

P.s. Postin pakettiautomaateilla on ystävänpäivätarjous 12.2. asti ja S-L kokoisten pakettiautomaatin lokerojen lähetyksille tarjoushinta on 4€/kpl Suomeen ja Viroon. Lähimmän postin pakettiautomaatin sijainnin voit tarkistaa posti.fi/pakettiautomaatti-sivulta.

TUHANNET KIITOKSET POSTILTA IHANASTA TUOTENÄYTTEESTÄ !
Ja ei muutakuin muistamaan rakasta ystävää :) .

1 kommentti:

  1. Ihania lauseita/ajatuksia painettuna kortteihin!
    Hiiri on postikorttien suurkuluttaja - noissa olisi extra iloista mieltä myös lähettäjälle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...