Sivut

maanantai 4. helmikuuta 2013

Mustikka-kaura jälkiruoka

 
 
Tällä ohjeella tulee kaksi pientä pyöreää kulhollista tai sitten yksi iso vuoallinen. Kannattaa pienentää ohje pienemmäksi jos syöjiä ei ole montaa. :)
 
1 iso pussillinen kaurakeksejä (500gr)
100g voita
1 litra mustikoita
1/2dl sokeria
2rkl perunajauhoja
1 prk vaahtoutuvaa vanilijakastiketta
1prk flora vispiä
1prk tuorejuustoa
Murskaa keskit ja sekoita sula voi joukkoon. Taputtele vuoanpohjalle.
Nosta jääkaappiin.
 
Mittaa kattilaan mustikat ja sokeri. Keitä seosta. Lisää perunajauho,
ja kiehauta. Anna jäähtyä kunnolla.
 
Vatkaa vanilijakastike ja flora vispi erikseen (molemmat vaahdoksi). Sekoita vaahtojen joukkoon tuorejuusto.
 
Levitä mustikat pohjan päälle ja lopuksi vanilija-vispi-tuorejuusto seos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...