tiistai 12. helmikuuta 2013

Suklaatangot



noin 60 pikkuleipää

200g voita
2 1/2 dl sokeria
5dl (300g) vehnäjauhoja
4 rkl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
1rkl vanilijasokeria
1muna

munaa ja raesokeria koristeluun

Nosta voi ajoissa huoneenlämpöön.
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Sekoita kaikki ainekset taikinaksi.
Pyöritä taikinasta neljä tankoa.
Nosta tangot pellille ja taputa litteiksi.
Voitele tangot munalla ja ripota päälle raesokeria.
Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Nosta pelti uunista ja leikkaa tangot paloiksi vinottain ennen kuin ne jäähtyvät.


Ihania ja helppoja, tuovat muistoja lapsuudesta :)

3 kommenttia:

  1. Mulla tais ekoja yksin tehtyjä pikkuleipiä olla tämän tapaiset kardemumman makuiset vaaleasta taikinasta tehdyt pikkuleivät. Nopeita ja helppoja tehdä. Mulla tulossa Torpparin pikkuleipiä tässä iltapäivän aikana, kunhan saan muut paistettavat alta pois... hermolepoa, kun voi vapaapäivän viettää leipomusten parissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nämä ovat helppoja ja hyviä :).kuulostaa ihanalta vapaapäivältä. Perheen mahat ja pakastin kiittävät kun olet vapaapäivällä :)

      Poista
  2. Hyvää ystävänpäivää! Blogissani on sinulle tunnustus!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...