sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Koristeelliset kakut keräilysarja

Sain yhteistyötarjouksen, joka koski Koristeelliset kakut- lehteä.Lehden julkaisija Deagostini on tuomassa kauppoihin upean lehden muodossa olevan keräilysarjan, joka tarjoaa lukijoilleen vinkkejä ja ideoita kakkujen, muffinien ja leivoksien koristeluun. Lisäksi jokainen numero sisältää resepteissä tarvittavat työvälineet.


Ja tottahan toki suostuin lehden ja julkaisijan kanssa yhteistyöhön :). Postin mukana saapuikin uskomattoman upeilla kuvilla sekä ohjeilla varustettu lehti, jossa oli myös mukana leivontatarvikkeita... ihanaa!! :) tällaisista keräilylehtisarjoista on voitu vain unelmoida :).

Kaikille kiinnostuneille tiedoksi että lehti tulee myyntiin kauppoihin 5.3.2013.

Lehden voit löytää  myynnistä  K- ja S-ryhmän kaupoista sekä R-Kioskeista.

Ja hintakaan ei päätä huimaa. Ensimmäisen lehden saat tutustumishintaan 2,95 €. Seuraavien numeroiden kappalehinta on 5,95 €.

Tämän LINKIN KAUTTA pääset tutustumaan Koristeelliset kakut nettisivuille. Josta voit tilata keräilysarjan kotiisi!!

Ja TÄÄLTÄ PÄÄSET ihastelemaan Koristeelliset kakut-keräilysarjan Facebook-sivuja :). Kannattaa käydä tutustumassa.

Lisäilen tähän muutaman kuvan lehden sivuilta, jotta näätte vähän mitä kaikkea ihanaa sivuilta löytyykään :), upeita kuvia oli lehdessä todella paljon, nämä lisäämäni kuvat puhuttelivat minua eniten :) . Kuvia painamalla saat ne suuremmaksi :)

 
 
Sitten minun mielipiteeni lehdestä :)

Lehti oli mielestäni tosi monipuolinen. Kuvat ja kakut olivat kauniita. Tätä lukiessa tuli sellainen fiilis, että mun on pakko saada leipoa heti ihan kaikki nämä ihanuudet :D. Ja todella pian ajattelinkin näistä kokeilla muutamaa kikkaa ja reseptiä :). Lehdessä on todella tarkkaan paneuduttu vaihe vaiheelta eri tyylien tekemiseen. Kuten myös opetetaan kuorrutteista ja esim. pikkuleipien koristeluista kaikki mitä tarvitaan :).  Itse henkilökohtaisesti ajattelin tilata itselleni koko keräilysarjan, johon kuuluu myös ihanan näköinen säilytys kansio, jossa lehdet säilyvät hyvinä ja se voi olla keittiössä aina esillä :)Lisäksi tosiaankin lehden mukana tuli leivontatarvikkeita.. Perhosmuotit, vaaleanpunaista kimalletta, ja pahvinen muffinssiteline :) Muotit olivat hyvän tuntuiset, ei mitkään heiveröt ja muffinssi-/kakkuteline oli mielestäni tosi kiva :) tulee kyllä käyttöön.Kaiken tämän hehkuttamisen jälkeen jos jotain pientä miinusta mitä haluisin sanoa on tämä teksti joka löytyi kimallepurkin alta. Eli ei myrkyllistä muttei kannata syödäkkään. Tämä taitaa jäädä minulta käyttämättä, sillä meillä lapset syövät jopa koristeet kakuista, niin en halua käyttää sellaista mitä ei voisi syödä :). Mutta taas tälle löytyy käyttöä silloin kun tehdään isompaa kakkukoristetta, jota ei ole tarkoitus syödä vaan se laitetaan juhlien jälkeen talteen.


Mutta kaikenkaikkiaan voisin antaa lehdelle arvosanaksi 10+. Itse ainakin henkilökohtaisesti olen kaipaillutkin markkinoille tällaisia lehtiä, jotka inspiroivat jatkamaan ja kokeilemaan kaikkea uutta. Lisäksi lehti on tehty kaikentyyppisille leipojille. Vasta-alkajista ja harjaantuneisimpiin leipojiin :). Todella helposti lähestyttävä lehti :), ja varmasti saa useammankin ihmisen innostumaan leipomisesta ja kakkujen ja leivonnaisten koristelusta.


Ensi viikolla kokeilen ensimmäiset reseptit lehdestä, joten olehan kuulolla :), tulossa on muunmuassa perhos kuppikakkuja :)!


 

11 kommenttia:

 1. Kiinnostava lehti, kauniita leivonnaisia, kävin nettisivuilla kuvia kurkkimassa. Ajattelin että ostan kaupasta niitä numeroita sitten mitkä tuntuu kiinnostavan eniten. Aika useinhan lehti tulisi jos sen tilaisi, kun eka kahden viikon välein ja sitten joka viikko.

  VastaaPoista
 2. Siis tuo sarjahan oli myynnissä jo viime syksynä, tein siitä itse silloin jotain postausta blogiinikin. Muutamia ensimmäisiä numeroita näin silloin kaupoissa myynnissäkin, sitten ne katosivatkin täysin. Mä ostin silloin tuon ensimmäisen numeron, mutta mua se ei taas vakuuttanut. Jotenkin tosi amerikkalaishenkistä, vaikkakin ideakuvat sinänsä olivat kyllä kivoja. Muistaakseni seuraavissa lehdissä oli ainakin tylliä, joten hyödyllisiä kylkiäisiä siitä kyllä voi saada. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saamassani sähköpostissa lukikin että tämä lehti kappale on ollut oliko se Jyväskylän seutuvilla myynnissä viime vuonna. Käsittääkseni silloin oli kokeiltu onko tällä myyntimenekkiä :). Mukava kuulla mielipiteesi :)

   Poista
 3. Kaveri lähetti mulle (malttamattomalle) kanssa jo viime vuonna 1. ja 2. numerot, ja olin kyllä vähän pettynyt. Pari ohjetta oli ihan kivat, mutta koristeluissa esimerkiksi ei mitään mitä ei olisi netissä jo nähnyt. Lisäksi lehdissä ei montaa sivua ollut.

  Mutta noista muoteista kyllä tykkäsin.
  Tuota glitteriä voi kyllä syödä kun maltillisesti sitä käyttää, se vain tulee samannäköisenä ulos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :). Sitähän se on näin nettiaikakaudella :). Jotenkin itse tykkään ihastella asioita mielummin lehtien sivuilta. Siis esim joitain vaihe vaiheelta tehtyjä kun meillä ei oo muuta kuin tollanen kenkkana tietokone jota ei saa keittiöön raahattua.. Tablettia odotellen ;).

   Poista
 4. Mulle tuli kans tää tarjous, mutta en lähtenyt mukaan, Viimevuoden ostokset eivät vakuuttaneet. Aloittelijan voisin hyötyvän. Esim pursotuspussit,jotka tulivat yhden lehden mukana hajosivat heti pikeeriä pursotettaessa, saumat eivät kestäneet, joten lyhytaikainen ilo.

  VastaaPoista
 5. Minullekin tuli tämä ja lähdin mukaan. Mutta sain myös aika kriittistä palautetta tästä lehdestä.. Pitää katsoa tilaanko sittenkään..
  Sinulle on muuten tunnustus blogissani. ;) Ideana oli lähettää se hienolle blogille, jolla on alle 200 lukijaa. En näe sivuiltasi lukijamäärääsi. Jos se on yli 200, niin pahoittelut että meni väärin, mutta tunnustuksen saat joka tapauksessa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia kommentistasi ja tunnustuksestasi :). Kävinkin blogisi puolella kurkkaamassa kommentoijia :). Kyllähän se niin on että olemassa yhtä monta mielipidettä kuin on lukijoitakin :). Itse en pidä tällaista ollenkaan pahana, enkä ajattele että jotenkin meitä bloggaajia pidettäisiin huonommassa arvossa. Jokaisella on tietenkin mahdollisuus ottaa vastaan näitä yhteistyötarjouksia tai olla ottamatta. :) Minä oon ruukannut lähteä mukaan jos on pyydetty ja jos on ollut mahdollisuus. Älä välitä vaikka eriäviä kommentteja joskus tuleekin, ne ovat vain mielipiteitä :). Itse jatkan valitsemallani linjalla :)

   Poista
 6. minäkin ostin nämä jo viime vuoden puolella ja sain pursotuspusseja,tyllia,muffinssitelineen,joka on ollut käytössä ja perhosmuoteilla tein koristeitakin heti silloin ;) yms. hienoa että sinua kysyttiin mukaan =)
  (laitoin linkin jossa tuo muffinssiteline näkyykin)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...