Sivut

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Coctailhedelmä-kääretorttua

3 munaa
1dl sokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta

2dl kuohukermaa
2-3rkl vaniljakiisselijauhetta
tomusokeria
coctailhedelmä purkki (säilyke)

1.Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi ja sekoita taikina tasaiseksi.

2. Kaada taikina uuninpellille levinpaperin päälle ja paista 225-asteisessa uunissa noin 5-7 min.

3. Kumoa torttupohja vielä kuumana toiselle leivinpaperille, jossa on hienoasokeria. Irrota paistopaperi ja peitä pohja esim. liinalla kuivumisen ehkäisemiseksi.


4. Tee täyte:
Kaada coctailhedelmät purkista siivilän läpi, jotta hedelmistä valuu kaikki sokeriliemi pois.
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi, Lisää kerman sekaan vatkauksen alkuvaiheessa vaniljakiisselijauhe ja tomusokeria. Kun kerma on valmista vaahtoa tarkista makeus. Sekoita valmiin kermavaahdon sekaan liemestä valutetut coctailhedelmät. Rullaa kääretorttu rullalle ja laita jääkaappiin vetäytymään, jotta maut tasaantuvat.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...