sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Tarhatädeille kiitos lahjaa :)

Meidän Sini-piika pieni jäi kesälomalle, ja tällaisilla muistamisilla neiti meni sitten viimeistä tarhapäiväänsä viettämään. :)Ostin nuo ihastuttavat purkit Prismasta, ja sinne sisään leivoin jokaiselle erilaiset pikkuleivät :).

Sini sai olla mukana päättämässä, että millaisista kekseistä kukin tarhatäteistä pitää :).Pikkuleiviksi valikoituivat sitten Rusinapikkuleivät, Minttu-suklaa pikkuleivät, sekä Suklaa-pähkinä pikkuleivät.

Nuo purkit täytyy käydä kipaisemassa itsellekkin :).


Pähkinä-suklaa pikkuleipien ohjeeseen pääset tästä: http://www.juhlatar.blogspot.fi/2013/03/pahkinaiset-suklaakeksit.html

Rusinapikkuleipien ohjeen löydät mimmin keittiöstä täältä: http://mimminkeittio.vuodatus.net/lue/2013/05/rusinapikkuleivat


 

Ja Minttu-suklaa pikkuleipien ohje on ihan perinteinen suklaahaarukkaleivät, johonka on lisäytty vajaa puoli pussia mariannerouhetta. Suklaapikkuleipien ohje siis täältä: http://www.juhlatar.blogspot.fi/2013/02/suklaiset-haarukkaleivat.html
Lisäksi tarhaan vietiin pellillinen maailman parhaita mokkapaloja (ohjeen löydät Täältä: http://www.juhlatar.blogspot.fi/2013/05/maailman-parhaimmat-mokkapalat.html)  Mokkapalojen päälle on vielä sulatettu puolikas levyllinen sulatettua suklaata sekä strösseleitä.

Sekä Sinin toivomuksesta vielä muutama pikku pussillinen sipsejä :) .
 
Mokkapalojen kuvat ovat surkeat, tiedän, mutta koska vein koko pellillisen niin en viitsinyt palasta kuvaa varten leikata. :)


3 kommenttia:

 1. Ihanat lahjat olet laittanut. Tykkään tällaisista.... jemmasin tuon mokkapala-ohjeen viime viikonlopuksi, vaan jäi vielä tekemättä, kun aika meni ulkohommeleissa ja sitten tuli väsy.... teen kyllä vielä noita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Mieki tykkään tällaisista lahjoista. :) ulkoilla on saanut ja paljon, valtavan ihanat helteet hellii meitä. :)

   Poista
 2. Mie olin aivan unohtanu kiittää! Kiitos aivan mahtavista kekseistä! Meni varmaan päivässä kaikki!:)

  -hoitotädin tytär.:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...