keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

MansikkakakkuaKesäkuun alussa tehdyt isot mansikkakakut. Nämä ovat noin 45-50hlölle aina yksi kakku, painoa kakulla oli varmasti muutama kilo :D


 
Kakuissa kääretorttupohjia neljä kappaletta 3 munan pohjia.

Kostutus maidolla. Välissä mansikkahillo, vaniljakreemi, banaani ja kermavaahto.

Päällä mansikat, kiille sekä kermavaahto.


 
 
 

 
 

Kakkuihin tuli koristeeksi sokerimassa kukkia, lehtiä sekä valkolakki. Ja jotta sain kerman vatkattua siinä helteessä, oli herätyskello herättämässä 5.20 :), silloinkin meillä oli jo +25 astetta mittarissa. :)
3 kommenttia:

  1. Hei Juhlatar! Tämä on kyllä ihanan muhkea mansikkakakku! Näyttää hyvältä. Selasin muiden bloggaajien päivityksiä ja kun etenin listalla näin sinun barbiekakku päivityksesi, mutta kun klikkailen sinne niin sivu on tyhjä. Pitääkö olla näin vai sekoileeko minun linkkini, kun se ohjaa minut sinun blogiisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sanna. Se on minun moka. Mie tein tässä yksi päivä valmiiksi postauksia ensi kuulle, ja klikkasin sen Barbie kakun jo julkiseksi vaikka tarkoitus oli laittaa se vasta myöhemmin. Sen vuoksi se näyttää teille ihmeellisen tekstin kun se kerkesi päivittää sekunneissa sen postauksen muiden blogien linkkilistoihin, ja kun vaihdoin sen julkiseksi vasta ensi kuulle.

      Poista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...