torstai 27. kesäkuuta 2013

Ylioppilas pikkuleivät

 

Ylioppilas pikkuleipiä :). Näitä tein 120 kpl.

Tein normaali murotaikinan. Välissä  sipaisu vadelmahilloa, päällä taloussuklaata dr.oetkerin kultainen pehmeä helmi.

Hei, ootteko muuten kokeilleet ollenkaan noita uusia pehmeitä sokerihelmiä?
http://www.oetker.fi/fi/Tuotteet/?intProductCategoryID=64&intProductID=238 , enää ei tarvitse pelätä hampaiden lohkeamista näitä syödessä :)
Edistyksellistä sanon minä :).

Murotaikinan ohjeen taisin napata myllyn parhaiden nettisivuilta :)


5 kommenttia:

 1. Ylioppilaat olivat minulla ainakin joskus hyvin työläitä tehdä. Sen jälkeen kun saa laittaa ne tarjolle on kiva olo. Olen huomannut nuo pehmeät sokerihelmet. Ovat kyllä hyvä edistys. Enää ei tarvitse jättää niitä syömättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Ovathan nämä melko työläitä. Mutta mukavia tehdä. :) näin kesäisin oman haasteensa vain tuo suklaapinnan säilyminen hyvänä. Se kun ei kestä kauheita lämpötilan vaihteluita. Minun täytyi säilyttää näitä jääkaapissa jottei suklaa ruvennut hikoilemaan ja harmaantunaan.:-/

   Poista
 2. Kauniita pikkuleipiä ovat.... onhan tällaisissa tekemistä, mutta lopussa kiitos seisoo.... tekisivät vielä hopeisen värisiäkin pehmeitä palleroita....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) tiedätkös, minun mielestäni dr. Oetkerilla on hopeisenakin näitä pehmeitä jos en aivan väärin muista . :) täytyykin käydä katsomassa niitten nettisivuilta että olinko nähny unta. :)

   Poista
  2. juu, nyt oli meitin kaupassakin ja ostinkin niitä heti...

   Poista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...