lauantai 27. heinäkuuta 2013

Hiivattomat Porkkanasämpylät

 
Ihanaa..tuoreita sämpylöitä aamupalaksi :)
 
5dl vettä
2tl leivinjauhetta
1½rkl siirappia
½tl suolaa
½dl öljyä
1 raastettu porkkana
n. 12dl sämpyläjauhoseosta
 
Mittaa vesi, siirappi, suola ja öljy kulhoon. Mittaa sämpyläjauhot ja sekoita sekaan raastettu porkkana ja leivinjauhe. Sekoita nesteet ja jauhot.
 
Pyöritä jauhoisilla käsillä sämpylät, ja paista ne 220 asteessa n. 15 minuuttia.


8 kommenttia:

  1. Voi kuinka herkullisen näköisiä. Tuoreet sämpylät ovat aina hyviä. :)

    VastaaPoista
  2. Porkkanasämpylät on vallan ihania ja tuoreena ihan vastustamattomia :)

    VastaaPoista
  3. Onnistuisiko gluteenittomana :) ja voisiko veden korvata maidolla? (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla. :) tee pieni satsi ensin, ja Mie tekisin ne ihan sitten muffinssipellillä koska glut. Jauhoillahan tulee kuitenkin aina astetta pehmeämpi taikina kuin vehnäjauhoilla,saa sitten helpommin nätimpää. :)

      Poista
  4. nyt rupesi tekemään mieli tuoretta sämpylää aamukahvin kanssa :D jospa sitä loman loputtua jaksaisi taas leivoskella ;)

    VastaaPoista
  5. Poimimpa tämän huomisaamua varten, Kiitos :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...