lauantai 14. syyskuuta 2013

Mansikkapehmistä

Täällä ollaan edelleen, vaikka edellisestä postauksesta on nyt kulunut liian monta päivää. Anteeksi siitä :).Tänään oltiin tyttöitten kanssa kotosalla ilman autoa, ja päätettiin sitten herkutella jätskillä. :)

 
 
Tällaista meillä oli kaapissa :)
 
Kuinka helpolla sitä voikaan jätskiä tehdä :).
 
 
Kaadetaan purkin sisältö vatkainkulhoon ja vatkataan noin 2 minuuttia, mie vatkasin varmaan kauemman aikaakin :)kunnes vaahto on tarpeeksi kuohkeaa ja ilmavaa.
 
 
Sen jälkeen kiikutetaan jäätelö pakastimeen kolmeksi tunniksi. Kannattaa kuitenkin käydä välillä kurkkailemassa jäätelöä, jos kaadat jäätelön laakeaan vuokaan jäätyminen tapahtuu nopeammin :).
 
 
 
Kun jäätelö on kovettunut tarpeeksi, vatkaa sitä vielä niin, että saat aikaiseksi pehmeän pehmis-jäätelön ja annostele jäätelö joko annoskulhoihin tai sitten jäätelövohveleihin. Tytöt halusivat vohvelit, joten laitoin jäätelön pursotinpussiin ja pursotin jäätelön sen avulla :).
Hyvää oli.. ens kerralla taidan leikata jäätelön sekaan joko banaania tai mansikan palasia :).
 


5 kommenttia:

 1. Mulla on samaa tuolla kaapissa odottelemassa, en vaan ole saanut aikaiseksi kokeilla..nyt ehkä täytyy ;)

  VastaaPoista
 2. Juu ehdottomasti kokeile. :) pikku vinkkinä että maista vaahtoa ennen kuin jäädytät, sihen nimittäin vois laittaa himppusen verran makeutta lisää. :)

  VastaaPoista
 3. Voih... kesällä tätä tuotetta etsin kaupasta, silloin ei vielä löytynyt, joskohan nyt olisi =)! Vaikuttavaa herkulta!

  VastaaPoista
 4. Ohoh, enpäs tiennyt tällaista olevankaan, täytyypäs olla ensi kauppareissulla tarkkana! :)

  VastaaPoista
 5. Minä olin pettynyt makuun, ei mielestäni maistu samalta kuin jäätelökioskien pehmikset.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...