tiistai 15. lokakuuta 2013

Korinpohjapursotus ja valkoinen täytekakku

Tähän kakkuun ei tarvinnut minun tarvinnut koristeita laittaa ollenkaan.



6 munan sokerikakkupohja, neliönmuotoisella irtopohjavuoalla tehtynä.



Kostutus maidolla. Täytteenä mansikkahilloa (itsetehtyä) sekä vaniljakermaa. Päällä ja sivuilla vispikerma tomusokerilla maustettuna.
 
Niin ja olenhan minä tässä välissä leiponut myös taas yhden mansikkakermakakunkin :)). Laitan kuvat tämän kakku postauksen yhteyteen, sillä niitä samoja on nyt täällä postattu jo useampi. Kakku oli kooltaan pieni 4 munan sokerikakkupohja. Laktoositon. Täytteenä tutut vanhat mansikka vanilja ja kerma. Päällä mansikat (pakaste) ja kiille tehty kiillesokerista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 



9 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää tuo korinpohjapursotus tähtityllallakin tehtynä, pitääpä kokeilla itsekin. Noin kakku ei tosiaan muita koristeita kaipaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos taru. Itte oon alunperinki opetellu tuon koripohjan teon tähtityllalla. Sillä litteällä tyllalla tulee kanssa kivannäköisyä jälkeä.

      Poista
  2. Tosi kaunis kakku ja ihanat pursotukset. Itselläni on paljon opittavaa vielä pursottamisessa, sillä ne menee lähes aina pieleen. :D

    VastaaPoista
  3. Upea koripunos! Pitäisi itsekkin opetella!

    VastaaPoista
  4. Tosi upea koripohjapursotus! =)

    VastaaPoista
  5. oi,upeita kakkuja...minä en osaa korinpohjapursotusta(kaan)

    VastaaPoista
  6. Blogissani on sinulle haaste :)

    VastaaPoista
  7. Todella kunis korinpohjapursotus! =)

    VastaaPoista
  8. Onpa hieno pursotus! Siulle olisi haaste blogissani: http://silkkiavain.blogspot.fi/2013/10/haastetta.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...