Sivut

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Terveyspitsaa :)

Vähähiilihydraattinen pitsa, jonka pohja on tehty porkkanasta ja kananmunasta. Googlehaulla löysin myös pitsapohjia joissa oli esimerkiksi käytetty vain pelkkää kananmunaa :). Porkkana tuo ihan hauskan makuelämyksen pitsaan. Teen kyllä toistekkin. 



Tähän pohjaan käytin pelkästään porkkanaraastetta ja kananmunia sekä hieman juustoraastetta. Mutta kuulemma tähän sopisi myös kukkakaaliraastettuna sekaan. :)


Pohja näytti uuniin mennessä tältä. 

Pohjaan :

3 kpl keskikokoista porkkanaa raastettuna
2 kananmunaa
ripaus juustoraastetta

Sekoita taikina. Muotoile siitä leivinpaperin päälle haluamasi muotoinen pohja. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Ota pohja pois uunista ja lisää täytteet päälle. 

Täytteenä käytin edellispäivän ruoasta jäänyttä kanaa ja ananasta. Hyvää ruokahalua :) ! 





2 kommenttia:

  1. Enpä ole ennen kuullut tuollaisesta pizzapohjasta, mutta hyvältä kuulostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) no tää on näitä uusia villityksiä xD. mutta kannattaa kokeilla. jos esimerkiksi munakas uppoaa niin tämäkin uppoaa hyvin.. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...