maanantai 12. toukokuuta 2014

Dr. Oetkerin uutuus sokerimassatDr. Oetker sokerimassoja nyt myös värillisenä. Valittavana viisi herkullista väriä.  

Sarjaan kuuluu vaaleanpunainen, vihreä, keltainen, musta ja punainen sokerimassa.
Värilliset sokerimassa soveltuvat erityisesti koristeiden tekemiseen, mutta myös kakkujen sekä leivonnaisten kuorruttamiseen. Massa on helposti muotoiltavaa, helposti kaulittavaa, hyvänmakuista ja siitä valmistetut koristeet kovettuvat verrattain nopeasti. 
Kaulinnassa kannattaa käyttää apuna tomusokeria, jotta massa ei tartu alustaan kiinni ja kuorrutus kannattaa tehdä 3-5mm:n paksuiseksi, jotta se pysyy ehjänä ja kauniina kakun päälle siirrettäessä.
Uusilla sokerimassoilla voit päästää mielikuvituksen valloilleen ja tehdä upean näköiset kakut. 

Värilliset sokerimassat on pakattu 150g pakkauksiin. Niitä on saatavilla päivittäistavarakaupoissa kautta maan.
Uudistuneet Dr.Oetker marsipaanit viimeistelevät juhlaleivonnaiset ja kakut.

Uudistuneet marsipaanit ovat nyt entistäkin korkealaatuisempia ja sopivat siten vaativallekkin kotileipurille. Aiempaa korkeampi mantelipitoisuus yhdistettynä herkkiin väreihin takaa onnistuneet kuorrutukset ja kauniit koristeet.

Vihreällä Dr.Oetker marsipaanilla kuorrutetaan vaikkapa kakkujen ikisuosikki prinsessakakku ja vaaleanpunaisesta voit esimerkiksi muovailla leivonnaisten ja kakkujen päälle ruusuja.

Dr.Oetker marsipaanit on pakattu uudenlaisiin 200g pahvirasioihin, jossa tuotteiden laatu, väri, maku ja rakenne säilyvät mahdollisimman pitkään hyvinä.
Tuotenäytteet tarjosi Dr.Oetker.

JUHLATTAREN KAKKUBLOGIN LÖYDÄT NYT MYÖS FACEBOOKISTA 

5 kommenttia:

 1. Ikinä en ole uskaltanut lähteä kokeilemaan sokerimassalla minkään tekemistä.. Ehkä minä vielä joku päivä uskallun kokeilemaan. Se vain tuntuu niin hankalalle!

  VastaaPoista
 2. no mieki tykkään mielummin marsipaanilla päällystellä kakkuja..siinä kun pitää olla sokerimassaa käyttäessä nopsa ettei massa kuivahda ja repeä... :)mutta sokerimassa on oiva massa koristeiden tekoon. :)

  VastaaPoista
 3. Onko toi sun oma mielipide että on hyvänmakuista? Vai mainoslause? Mun mielestä nää oli ehkä karseimman makuisia massoja ikinä. Lisäksi musta ja punainen ei pitänyt väriä kaulitessa vaan väri haaleni. Eka ja vika kerta kun itse käytän.

  VastaaPoista
 4. Maiju. Joo on minun oma mielipide. :) ja makuasioistahan ei voi kiistellä. tykkäsin että näissä oli maku parantunut aiemmasta. :)
  mulla nää toimii hyvin. :) ei ongelmia tai värin haalistumisia. kiitos kuitenkin kommentistasi. :)

  VastaaPoista
 5. Mielestäni nämä massat olivat myös hyvän makuisia ja se että ne on 150g pakkauksissa koen myös hyväksi koristeiden teon kannalta, jos pieniä koristeita tekee harvemmin niin pienempi pakkaus on aina parempi =) Itse käytän enemmän juuri sokerimassoja, marsipaani ei ole kovinkaan monen mieleen ja kyllä hienoja koristeita tulee :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...