Sivut

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Kermakakku mustaherukka-jogurtti täytteellä.



Pohjana 5 munan sokerikakkupohja. 
Kostutus maidolla. 


Täyte: 

5-6dl mustaherukoita
Tilkka vettä
4 liivatelehteä
Tilkka vettä
2prk vispikermaa(4dl)
2dl turkkilaista jogurttia
Tomusokeria maun mukaan

Upota liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Kiehauta mustaherukat tilkassa vettä että saat niistä mehut irti. Siivilöi mehusta marjat ja jäähdytä mehu jääkaapissa. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon jogurtti, mustaherukkamehu ja mausta tomusokerilla. Kuumenna kattilassa 2 rkl vettä ja lisää kattilaan vedestä puristetut liivatteet. Älä keitä. Jäähdytä hetki sekoittaen. Kaada liivateseos ohuena nauhana jogurttiseokseen hyvin sekoittaen.
 Ota kakku pois vuoasta. Jaa jäähtynyt kakku kolmeen osaan. Kiinnitä muovikelmu vuoan pohjan ja reunan väliin. Kostuta kakkulevyt, mutta älä kostuta päällimmäiseksi tulevaa kerrosta. Kokoa kakku vuokaan pintakerros alimmaiseksi. Jaa täyte kahteen väliin.

Päällä tomusokerilla maustettua vispikermaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...