Sivut

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kinkkuvoileipäkakkua


Fazerin moniviljapaahtoleipää

kostutukseen maitoa

*Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Levitä leivät tarjoilualustalle. Asettelin aina kaksi rinnakkain.

*Kostuta leipäpalat huolellisesti maidolla. 

1.Täyte.
1 rasia italiansalaattia

2.Täyte
2 1/2rasiaa ruohosipulituorejuustoa
200g Kinkkuleikettä
3rkl maitoa

*Lisää ainekset tehosekoittimeen ja sekoita täyte sileäksi tahnaksi. 

*Täytä kakku vuorotellen 1-ja 2 täytteellä. Tee niin monta kerrosta kuin täytteitä riittää. Muista joka kerroksen huolellinen kostutus. 

*Kääri voileipäkakku voipaperiin ja nosta jääkaappiin jotta maut tasoittuvat. Kakku voi levätä jääkaapissa peitettynä yön yli.

Kakun kuorruttamiseen 
1 1/2rs ruohosipuli tuorejuustoa
1/2 rasiaa maustamatonta tuorejuustoa
2-3rkl maitoa

*Vatkaa tuorejuustot vatkaimella sekaisin. Notkista kuorrutetta maidolla. Levitä kuorrute kakun päälle ja koristele.

*Koristelussa käytin juustoraastetta, kinkkuleikettä, paprikaa, tuorekurkkua ja metwurstia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...