sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Dr. Oetker uutuuksia

Dr.Oetker  Chocolate Chips- suklaapalat moniin leivontaherkkuihin. Chocolate chips ovat suklaapaloja, joita voi käyttää pikkukekseissä, muffinssessa ja kakuissa. Ne ovat heti valmiita sekoitettavaksi taikinaan ja säilyttävät paistettaessa hyvin muotonsa. Suklaapalat voi tarvittaessa myös sulattaa lämpimässä vedessä suljetussa pussissaan ja käyttää kuorrutteena.Pienikokoiset suklaapalat sopivat myös koristeeksi.Makuina ovat maitosuklaa, valkosuklaa ja tummasuklaa. Ne on pakattu 100gramman pakkauksiin.

Karamellinmakuiset Fudge Chunks-toffeepalat leivontaan ja koristeluun. Fudge Chunks-toffeepaloja voi käyttää pikkuleivissä, muffinsseissa ja kakuissa. Ne ovat heti valmiita sekoitettavaksi taikinaan ja säilyttävät paistettaessa hyvin muotonsa. Karamellinmakuiset toffeepalat sopivat erinomaisesti myös leivonnaisten koristeeksi.

Dr Oetker Fudge Chunks-toffeepalat on pakattu 85gramman pakkaukseen ja niitä myydään päivittäistavarakaupoissa kautta maan.

Dr. Oetker Gel Colours VÄRITTÄÄ SOKERIMASSAN

Dr. Oetker Gel Colours on lajitelma uudenlaisia geelimäisiä elintarvikevärejä, jotka soveltuvat erityisesti sokerimassan sekä marsipaanin ja marengin värjäämiseen.

Geelimäinen väri EI PEHMITÄ massaa, jolloin sen muotoiltavuus säilyy värjäyksestä huolimatta.


Yhdessä Gel Colours pakkauksessa on kolme 12gramman elintarvikevärituubia : punainen, sininen ja keltainen. Sekoittamalla näitä perusvarejä keskenään saa käyttöönsä lisää värisävyjä.

Gel Colours elintarvikepakkauksia myydään päivittäistavarakaupoissa kautta maan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...