maanantai 13. huhtikuuta 2015

Dr.Oetker uutuudet

Käytän paljon leipomisessa, ja koristelussa Dr. Oetkerin tuotteita. 

Minulta kysyttiin sähköpostitse haluaisinko kokeilla heiltä uutuustuotteita, ja tottakai suostuin :) 

Posti toi minulle paketin, jossa oli uutuus sokerimassoja sekä strösseleitä. 

Uusi koostumukseltaan käänteentekevä Dr. Oetker sokerimassa  on nyt kätevässä, valolta ja ilmalta suojaavassa 250gramman pakkauksessa. 

Syvällisen tuotekehityksen tuloksena uudistuneet Dr. Oetker sokerimassat ovat nyt entistä helpommin käsiteltäviä, muotoiltavia ja kaulittavia sekä upean värisiä. 

Valloittavia uutuuksia saa heleän vaaleanpunaisen ja kirkkaan keltaisen lisäksi myös syvän sinisenä ja ruohonvihreänä. Lisäksi värejä sekoittamalla saa erivärisiä sokerimassoja keskenään tai käyttämällä Dr. Oetker geelivärejä. Sokerimassat soveltuvat erinomaisesti kakkujen kuorruttamiseen ja sokerikoristeiden valmistamiseen. Niitä on erityisen helppoa muotoilla ja niistä voidaan valmistaa erilaisia kuvioita kuten lehtiä tai kukkia muottien avulla tai muovaamalla. 
Sokerimassan voi myös kaulita kakun päälle. 


Uudet värilliset sokerimassat on pakattu 250g rasiapakkaukseen. Rasian sisällä oleva kalvopakkaus säilyttää tuotteen laadun ensiluokkaisena estämällä kuivumisen ja haalistumisen. 

Dr. Oetker sokerimassa 250g on myynnissä päivittäistavarakaupoissa kautta maan. 
Sarjaan kuuluu myös Dr. Oetker valkoinen sokerimassa kilon sekä 250g pakkauksessa, sekä kirkkaan punainen ja musta Dr. Oetker sokerimassa läpinäkyvässä 150g pakkauksessa. 
    

Nyt koristellaan leivonnaisia monien ”supersankareiden” suosikkivärillä sinisellä:
Dr. Oetker Super Hero –koristerakeet sävyttävät kakkuja ja leivonnaisia

Dr. Oetker Super Hero –koristerakeiden nelisirottimesta voi valita koristeluun pehmeitä vaaleansinisiä helmiä, sini-valkoisia sokeritähtiä, kaksivärisiä sinisiä nonparelleja ja sinisiä strösselisekoituksia – tai vaikka käyttää kaikkia kerrallaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...