lauantai 11. heinäkuuta 2015

Suolaiset piirakat: Jauheliha-pekoni, kinkku-metwursti




Pohja: 
150g voita
3dl sämpyläjauhoja
3dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
1dl juustoraastetta
1dl kylmää vettä
1prk ranskankermaa
1 kananmuna
Nypi voi jauhoihin, lisää loput ainekset ja sekoita nopsasti käsin sekaisin. Taputtele taikina pellille jauhotetuin käsin. Esipaista pohjaa 225 asteessa n. 10minuuttia
Lisää haluamasi täytteet. Tein samaan piirakkaan kaksi täytettä. Laitoin toiselle puolelle jauheliha,pekoni ja paprikaa. Toiselle puolelle laitoin kinkkusuikaleita metwurstia sekä paprikaa.
Kuorrute:
3 kananmunaa
2,5dl ruokakermaa
4dl juustoraastetta
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään ja kaada piirakan päälle.
Paista piirakka kypsäksi 200 asteessa noin. 20minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...