torstai 17. syyskuuta 2015

Mustaherukka-juustokakku

150g Digestive-keksiä
50g voisulaa
Murskaa keksit, sekoita joukkoon voi ja painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja vähän reunoille. Nosta pohja jääkaappiin.
250g Mascarpone-juustoa
2dl kuohukermaa
3dl mustaherukkasosetta
1dl tomusokeria
6 liivatelehteä
tilkka vettä
Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Purista liivatelehdet vedestä ja sulata ne kiehuvaan vesitilkkaan.
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja lisää sulatetut liivatteet ohuena norona täytteen sekaan kokoajan sekoittaen.
Kaada täyte keksipohjan päälle vuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään. Anna täytteen hyytyä noin tunti.
Pinnalle:
1,5dl mustaherukka/rypälemehua
3/4dl hyytelösokeria
Kiehauta mehu ja hyytelösokeri. Anna seoksen jäähtyä hieman ja lusikoi kakun pinnalle. Hyydytä juustokakkua kolmisen tuntia tai seuraavaan päivään.
Koristelin kakun suklaarusinoilla. :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...