sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Raitakääretorttua mustaherukka täytteellä

Ohje:
4 kananmunaa
1,5dl sokeria
0.8dl perunajauhoja
0.8dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
ruskeaan taikinaan 3tl kaakaojauhetta
Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Mittaa kuivat aineet keskenään (paitsi kaakaojauhe) ja siivilöi ne munasokerivaahtoon. Kääntele taikina varovasti sekaisin. Jaa taikina kahteen eri taikinakulhoon. Lisää toiseen taikinaan kaakaojauhe ja sekoita sekaisin. Laita taikinat pursotinpusseihin ja pursota leivinpaperin päälle vuorotellen ruskeita ja valkoisia raitoja. Paista pohjaa uunissa 200 asteessa n.10minuuttia. Anna pohja hieman jäähtyy kumoa se sitten puhtaan leivinpaperin päälle. ja poista paistopaperi. Käännä vielä levy toisinpäin jotta paistopinta jää sisäpuolelle. Tällöin raidat näkyvät paremmin.
Täytteenä mustaherukalla maustettua kermavaahtoa ja mustaherukkahilloa.



1 kommentti:

  1. Raitakääretorttu on kyllä yks hauskimmista kääretortuista, niin kivaa vaihtelua! :) Ihanan näköinen tämä sun kääretorttus! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...