Sivut

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Tiikerikakkua mango-suklaaraidalla.





5dl vehnäjauhoja
2 1/2dl sokeria
2 1/2tl leivinjauhetta
2 1/2tl vaniljasokeria
2dl kermaa
3kpl kananmunia
150g voita sulana
1prk mangopilttiä (suklaaraitaan)
3rkl kaakaojauhetta
-Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka.
- Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään.
- Lisää kerma,voisula ja kananmunat ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Ota perustaikinasta n. 1/3 ja sekoita siihen kaakaojauhe sekä mangosose.
- Laita kakkuvuoan pohjalle n. puolet jäljellä olevasta vaaleasta taikinasta, levitä sitten tiikerin tumma raita ja päällimäiseksi loput vaaleasta taikinasta.
-Painele taikinaa haarukalla, jotta saat tiikerinraidoista näyttävän näköiset.
- Paista kakkua uunin alatasolla n. tunti.



1 kommentti:

  1. Oi kuinka herkulliselta versiolta kuulostaa tiikerikakusta, pitää kokeilla. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...