Sivut

tiistai 7. kesäkuuta 2016

Gluteeniton kermatäytekakku







Pohja:
4 kananmunaa
1 lasi sokeria
1 lasi perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
Paista 180 asteessa.
Voitele vuoka.
Mittaa kananmunat lasiin. Käytä kanamunien määrää mittana kun mittaat kuivia aineita. Minä yleensä valitsen lasin, joka on juuri kanamunan määrään sopiva, jolloin voin huoletta lisätä lasillisen nuita aineita. 
Vatkaa munat ja sokeri. Siivilöi vaaleaan vaahtoon jauhot, sekoita nostellen sekaisin ja kaada irtopohjavuokaan. Paista kunnes kypsää. Itse testaan kakun kypsyyttä aina tikulla.
Kakun välissä perus mansikkahillo, banaani ja kermavaahto. Päällä kermavaahto ja valmis kakkukuva jonka tilasin kakkupaperi.fi sivustolta. Koristeena kirjainströsseleitä sekä kotimaisia mansikoita.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...