keskiviikko 3. elokuuta 2016

Raparperipiirakkaa






Kuorittuja raparperi paloja
vettä
hienosokeria
3kananmunaa
3dl sokeria
150g sulaa voita
5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1 1/2dl maitoa

Kuori ja pilko raparperit. Laita kattilaan vettä niin, että raparperit peittyvät ja lisää veteen n. 1-2dl sokeria. Kiehauta seosta kunnes raparperit ovat pehmeitä. Kaada vesi pois.

Vatkaa munat ja sokeri.
Lisää sula voi. Lisää myös jauhot, sekä maito. Sekoita hyvin. Kaada taikina leivinpaperilla varustetulle pannulle, mielellään iso reunallinen. Ripottele raparperipalaset hienosti päälle ja ripaus sokeria, jos haluat. Paista uunissa 175 asteen lämmössä noin 25 minuuttia. Nautitaan aidon vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Viestit näytetään hyväksymiseni jälkeen. Joten älä ihmettele, minne kommenttisi katosi, se tulee näkyviin vähän ajan kuluttua :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...